Ексклузивно:Драгана Спасовска ќе се слика за Плејбој

Loading...

 Таа е девојка која предизвикува скандали…

Ја видовме во многу спотови. А беше поврзувана и со популарниот бугарски пејач Борис Дали.

 Ние имаме ексклузивен контакт со Драгана Спасовска и потврдена соработка. Таа веќе имаше интервју кај нас на потралот, а објавивме и повеќе нејзини галерии. 

Денеска за нејзините фанови во Македонија први ја имаме веста дека таа добила понуда да се слика за бугарското издание на Плејбој. Директно од неа, не преземено од еден па од друг портал, како што прават многумина…

Ова сметаме дека е голем чекор напред во нејзината кариера и за денеска заедно со информацијата дека Драгана ќе има едиторијал за Плејбој ви донесуваме нова галерија која таа ја направи при снимањето на последниот спот. 

Ќе ви се допадне. Има голема енергија и еротски набој во неа.

 

Се разбира ние први во Македонија ќе ги објавиме, во соработка со Драгана и фотографиите кои таа ќе ги направи за Плејбој. Па, не ни останува ништо друго освен да чекаме…

 

Поврзани вести:

Интервју: Драгана Спасовска со подршка до спонзорушите: „Само напред девојки!“

Македонски убавици: Драгана Спасовска

Драгана Спасовска учествуваше во ново видео

loading...
Loading...