Фото: Мурињо го „избрка“ детето на Алонсо од тренинг

Мурињо, тој е голем професионалец, па нема зошто Алонсо да му се лути за овој потег бидејќи беше сосема разбирлив, Алонсо дојде со своето дете на тренинг, па од „досада“ детето си влезе на терен да биде во друштво со тимот но, Мурињо му го покажа патот.

Пронајдете не на следниве мрежи: