Ава Карабатиќ удри девојка

Loading...

На Хрватската старлета Ава Карабатиќ и засметале три девојки кои ја погледнале кога влегла во еден задарски локал. Бившата учесничка на „Survivior“ почнала да се дере на збунетите девојки:

Што сакате од мене? Оставате ме на мира!

Меѓутоа целата приказна не заврши само со викање. Карабатиќ ги земала весниците од нивниот коњопој и со нив удрила една од девојките. По инцидентот отишла до својот татко Ивица, кои исто така не поминал ништо подобро. Ава се развикала и на својот татко поради тоа што не ја бранел од насилни девојки.  

Следниот ден Ава го демантирала инцидентот и изјавила дека луѓето зборат работи кои не се вистина.

Поврзани вести:

Ава Карабатиќ во страствен геј бакнеж

Ава Карабатич: Нема секс доколку нема „хемија“ а во животот не се посрамотив со изјавите, се посрамотив со пеењето! 

 

loading...
Loading...