Фото: Денис Милани

Loading...

Денис Милани е можеби најпознатиот еротски модел на светот која не се слика гола. Родена е во Чешка во 1980 година. Има неверојатни облини, но никогаш не ги покажува. 

Тоа се покажа како нееројатен магнет за обожавателите, кои секогаш се надеваат дека во некоја наредна фотосесија таа ќе покаже нешто повеќе. 

До сега таа не се предаде на тие притисоци. Па тогаш зошто е во одделот 18+? Затоа што и без да се покаже таа дише со чиста еротика.

 

loading...
Loading...