Оваа секс бомба има цели 52 години!

Loading...

Станува збор за Рита Рушиќ. Оваа прекрасна италијанска продуцентка со хрватски корени, деновиве се одмараше на една плажа во Мајами со своето куче. Со самата нејзина појава таа веднаш “паѓа во очи”. Но она што е навистина неверојатно е фактот дека таа има 52 години.
 
Во осумдесетите години, Рита проба да се пробие како актерка, но откако го запозна нејзиниот прв сопруг Виктор Чеши Гори, таа застана позади камерта. Денес, може да се пофали со околу 60 продуцирани филмови и една еротска драма. Таа е и мајка на две деца, Викторија и Марио. 

 
Поврзани статии:
Памела Андерсон има и други атрибути за покажување (фото)
Нови сензуални фотографии од Николина Пишек
Северина во проѕирна блуза
Станува збор за Рита Рушиќ. Оваа прекрасна италијанска проду

loading...
Loading...