Никол Шерцингер и нејзиниот Twitter фустан

Loading...

Појавата на Никол Шерцингер во креација со која со сигурност ќе се вброи во историјата на најневообичаени креации некогаш направени и претставени пред јавноста, беше доволен мотив за воодушевување и позитивни критики од страна на модните критичари. 

Шерцингер со своето присуство на лансирањето на новата 4Д мобилна мрежа во Британија успеала на безмалку интересен начин, да го привлече вниманието на сите присутни.

Никол го претстави фустанот кој е изработен од 8 метри најфина француска свила, со повеќе од 500 Сваровски кристали и преку 2.000 ЛЕД светилки, притоа користејќи за да се прикажат ''твитовите'' кои фановите ги испраќале таа вечер преку тагот tweetthedress.

 

Погледнете ги следниве статии

 “Scary Beautiful” – Најстрашните обувки на сите времиња

 

 

 

 

 

 Невообичаен изум: Гаќички за вашите стапала

 

 

 

 

 

 Накит од модните куќи

 

 

loading...
Loading...