Ураган врeден 140,000 евра – G1 Hurricane RS

Loading...

BMW M купе сериа 1 во фабрички облик има 3.0 – литарски шестоцилиндричен мотор со 335 КС, што го прави најбрз произведен модел од оваа серија.

Ако сте спремни да потрошите мало богатство, можете да го претворите во екстремно брза и брутална машина. Потреби ви се само 140,000 евра.

Основан на М купе серија 1, моделот под хаубата носи 4.0-литарски мотор од М3 со супер компресор кои има конечни 591 КС и 580 Нм максимален вртежен момент.

 

BMW M3 купе Frozen Edition пристигнува во јануари

Што се добива кога ќе споите BMW, Audi и Subaru?

loading...
Loading...