Боки 13 менува и пол и телевизија

Loading...

Бојан Јовановски, реши да го смени својот пол на ријалити шоу. Но, нема да се  емитува на Пинк поради конфликтот со оваа телевизија. Шоуто треба да трае од педесет до седумдесет дена.

„Со Боки ќе учествуваат уште десет луѓе од неговото блиско окружување, од кои пет ќе бидат јавни личности. Иако одлучи шоуто да не се емитува на Пинк, многу телевизии се заинтересирани. И тоа не само до забавен карактер, во ова шоу ќе се појават и интелектуалци од различни сфери кои ќе коментираат за сите несекојдневни случувања. Ова ќе биде озбилна приказна која ќе се прошри и надвор од границите на земјата.“ – соопшти српскиот Курир.

Боки 13 со нова изјава на Facebook

Боки 13 повторно испровоциран

Боки 13 исмеан во српски цртан филм

loading...
Loading...