Џек Николсон (75) му кажа збогум на женкарството

Loading...

Важеше за еден од најголемите заведувачи во поодминатата историја на Холивуд. Но, сепак етикетата на секс-симбол денес е нешто што му смета на овој актер особено бидејќи е веќе во дел од својот живот на таканаречените поодминати години.

За Џек Николсон се говори дека има спиено со повеќе од 2500 жени. Овој актер беше 17 години во врска со Анјелица Хјустон (61), од 1973 до 1989 година. Исто така долга врска имаше остварено со познатата манекенка Џенси Дикинсон (57), како и со неговата соработничка Флун Бојл (42).

Со оглед на репутацијата на повеќе од 2500 жени во својот кревет со сигурност може да кажеме дека овој актер е достојниот заменик на познатиот Казанова.

 

Погледнете ги следниве статии

 Никол Шерцингер и нејзиниот Twitter фустан

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Роби Вилијамс зграпчен за задникот за време на настап

 

 

 

 

 

 Кои холивудски ѕвезди се со најлошиот карактер?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...