Секс пози кои ќе ја излудат секоја девојка

Loading...

Жените го сакаат сексот и уживаат во него исто колку и мажите! Но посилниот пол секогаш се грижи даливо вистинскиот момент да ја избере виситнската поза со која ќе успее да ја задоволи својата партнерка. Погледнете неколку наши совети за тоа кои пози секогаш ќе ве доведат до саканиот резултат:
Кучешка поза.
О, да! Жените навистина знаат да уживаат во оваа поза. Ова можеби е една од најдобрите сексуални стилови, кои посебни ги радува мажите.
Добрата, стара, мисионерска поза.
Ова, без сомневање, е најчеста поза. некои тврдат дека оваа поза е досадна, но дамите и понатаму уживаат во неа. Каубојска.
Ако би се бирала најсексипилна, повеќето мажи и жени би се определиле всушност за оваа. Дамите имаат прилика да бидат доминантни, додека мажите можат да се опуштат малку.
Лажица.
Ова е секако најудобната поза за водење љубов и пружа можност да се продолжи до бескрај. Идеална е за будење, посебно поради фактот дека жените и не сакаат многу бакнување наутро.
Жените го сакаат сексот и уживаат во него исто колку и мажит

loading...