Елена Ристеска – фотографии од промоција на новиот спот

Loading...

Елена Ристевска вчера го промовираше супер жешкиот спот за својата нова нумера „опасно време“. Ние бевме на промоцијата. Промицијата ја водеше познатата водителка Бона. Таа објасни дека спотот се снимал долго време, цела недела, на повеќе локации низ Македонија и дека има авторки печат на Елена. Режиран е од Даниел Јовевски, по сценарио на Елена Ристевска. 

Во спотот учествуваат и познатите актери Нино Леви и Славиша Каевски. Изведен е на високо професионален начин, а е забранет поради некои сцени за возраст под 16 години…

Имаше голем интерес од медиумите и пошироката јавност. А забележавме и многу познати личности од естрадата и јавниот живот. Како на пример Надица Георгиевска, Мирко Попов, Сашко Ковец, Зоки Фаци, Филип Петровски…

Проследете ја галеријата, а подолу и видеото:

 

 

Поврзани вести:

Нешто ново и од Елена Ристеска

Промоција на спот на Елена Ристеска

loading...
Loading...