’’Зуго’’ – Југото на 21-от век

Loading...

Запознајте се со новиот и навистина инвентивен и интересен дизајн на незаменливиот автомобил, безвременското Југо.

Младиот српски дизајнер Милош Парипович го осмисли овој најнов дизајн на автомобилот кој го нарекува ’’Зуго’’, или подобро кажано модерната верзија на старото, но секогаш добро Југо.

Уживајте во приложената галерија.

 

Погледнете ги следниве статии

 Шокантно: При судар излетаа од автомобилот

 

 

 

 

 Историјата на Бетмобилот

 

 

 

 

 

 Porsche 961 ќе има цена од 300,000 евра

 

loading...
Loading...