ФОТО: Јосип Броз Тито се вози во автобус на ЈСП?

Loading...

Оваа фотографија беше снимена во Скопје, а веќе ја пренесуваат балканските медиуми! Овој човек неописливо многу личи на некогашниот претседател на поранешна Југославија, Јосип Броз Тито.

“Тито” кој се вози со градски превоз, чиј идентитет не е познат за јавноста, веројатно не ни мислел дека ќе стане хит на интернет поради неговата сличност со поранешниот претседател.

 

Поврзани статии:

500 евра за креветот на Тито и Јованка

Тито сакал да го отруе Сталин

Мажите се секси и со седа коса

loading...
Loading...