ФОТО: Ајнштајн е виден како вози такси?!

Loading...

Овој анонимен њујоршки таксист, е личност која што има неверојатно голема сличност со најголемиот научник на сите времиња Алберт Ајнштајн.

Преку ноќ овој сосема обичен човек постана светска ѕвезда, заблагодарувајќи се на неговата неверојатно голема сличност со германскиот физичар и научник.

Фотографијата на која овој таксист ја прави потполно истата гримаса по која е најдобро познат овој научник, за само неколку часа била видена од повеќе од милион корисници на интернет.

 

Погледнете ги следниве статии

 ФОТО: Јосип Броз Тито се вози во автобус на ЈСП?

 

 

 

 

 

 Трогателни фотографии: Животните и нивниот ''најдобар'' пријател – човекот

 

 

 

 

 Дали оваа фотографија би ја нарекле чиста случајност?

 

loading...
Loading...