Том Круз ја напушта Скеинтологијата за да се врати кај Кети Холмс

Loading...

Најславниот приврзаник на Скеинтологијата, актерот Том Круз, сериозно размислува да ја напушти религијата.

 

Поради ритуалите што ги бара оваа религија, тој се разведе од Никол Кидман, а во август, неговата последна споруга Кети Холмс, му ги врачи документите за развод. Неговите пријатели кажаа за јавноста дека разводот од Кети, Том го доживеал како личен пораз и неуспех и дека не може да си го замисли својот живот без неговата ќерка Сури која живее со нејзината мајка.

 

Па така, последниве неколку месеци, Том отсуствува од секоја средба поврзана со Скеинтологијата. Актерот решил да се дистанцира од религијата за да може да размисли за тоа кои му се приоритетите во животот.

 

Но по се изгледа дека тој е решен да ја врати својата поранешна сопруга назад. Според пријателите на Том, единствен услов кој Кети го дала за да му се врати на Том било токму напуштањето на Скеинтологијата и прекинување на контактите со оваа религија. 

 

Поврзани статии:

Кети Холмс ужива без Том Круз

 

Том Круз се забавува во Лондон а ја нема видено ќерка му 6 недели

 

Никол Кидман конечно проговори за Том Круз!

 

 

loading...
Loading...