6 начини на кои еротските романи ја враќаат страста во спалната соба

 
Зборот е многу моќна работа, а еротските романи се идеални за потпалување на страстите. Од нив можете да научите многу нови секс-пози, нови игри на улоги и слично.
  
1.Ги будат телото и умот
Приказните со еротска содржина на интересен начин ви ги дразнат телото и умот. Во нив можете да прочитате многу нешта за аспекти на сексот кои се доживуваат како забранети и мистериозни, и тоа дополнително да ви ја разгори страста.
2.Зборува валкано наместо вас
На многу двојки им е непријатно да си зборуваат перверзни работи пред и за време на сексот. Затоа читајте го вашиот омилен дел од еротскиот роман на глас. Така буквално од памет ќе го мрднете вашиот партнер кој едвај ќе чека да се свалкате в постела.
3.Дава нови идеи
Откако порасна продажбата на еротските романи, право пропорционално порасна и продажбата на секси играчки. Праовите по секој прочитан роман сфаќаат дека многу активности за кои сметале дека се незгодни се сосем нормални во спалната соба.

 
4.Поделете ги задачите
Новите работи кои сте ги научиле од еротските романи не мора наеднаш да ги остварите. Распределете ги новите задачи, нека секој од вас двајца прави нешто ново секој пат кога ќе имате секс.

5.Остварување на фантазиите
Еротската фикција може да ве научи како полесно да му кажете на партнерот што ве возбудува најмногу. Едноставно кажете му/и дека сте прочитале нешто многу возбудливо и дека едвај чекате тоа да го испробате.
6.Играње улоги
Не срамете се од оваа сексуална активност. Секогаш доаѓа до момент кога на еден партнер не му е удобно да игра улога. Тука може романите да помогнат. Обидете се да одиграте некоја сцена од еротските книги, па штом партнерот се опушти, може да прејдете и на ваши замислени улоги и игри.
  
1.Ги будат телото и умот
Приказните со еротска содржина на интересен начин

Пронајдете не на следниве мрежи: