Освежениот Honda Civic – шпиунски фотографии

Loading...

Можеби се прашувате зошто Honda тестира нова освежена верзија од својот Civic, кога автомобилот e стар само година дена? Одговорот е едноставен, а лежи во лошите реакции на кои наиде на лансирањето на саемот во New York 2011 година.

Во споредба со своите конкурент, Honda Civic не се издвојува и тоа сака да го промени. Надворешниот изглед и ентериерот ќе бидат освежени. Освежениот Civic ќе има 2.4 литарски четвороцилиндричен мотор со 201 КС. 

 

Новиот Mercedes- Benz A-Class

Забранетото овошје: Honda CR-Z Mugen Rz

Колку вреди Ferrai постар од 20 години?

loading...
Loading...