Deepeche Mode во реклама за Golf

Loading...

Луѓето се луѓе – е главната порака на новата реклама за седмата генерација на Volkswagen Golf. Дел од оваа реклама се и познатите Deepeche Mode. Погледнете.

 

 

Golf BlueMotion троши 3,2 литра на 100 км

Запознајте ја прекрасната Андреа и нејзиниот „набилдан“ Golf GTI

Што ќе се добие кога ќе споите Golf и Lada?

loading...
Loading...