Сандра Африка во затвор

Loading...

Сандра Африка неодамна имаше настап кој ќе го памти долго време. Додека нејзините колеги настапуваат по дискотеките, таа пеела во затвор.

„Затворениците ја гледале како хипнотизирани! Уживале во најголемите домашни хитови и дел од нив се расплакале“ – изјави изворот.

Сандра изјави: „Верувајте ми, срцето ќе ми пукнеше. Во нивните очи видов голема тага и стварно оснав без глас! Не можев да се воздржам и да не заплачам. Сепак брзо се развеселивме со ведри песни и сигурна сум дека им го разубавев денот“.

Овој настан се одржал во Казнено поправниот завод Сремска митровица. Сандра била облечена провокативно при што не е чудно што затворениците ја гледале како хипнотизирани.

Фото: Станија со нови провокативни фотографии

Kako изгледаше Станија пред две години?

Зајачиците Сораја и Станија се во врска?

 

loading...
Loading...