„Уште четири години“ – Денешната фотографија на Обама, проследена со над 300.000 твитови

Loading...

Иако не е фотографија од денешните победнички реакции, сепак оваа фотографија поставена на Twitter профилот на старо новиот претседател на САД, Барак Обама е една од најтвитуваните фотографии денес.

На фотографијата неговата сопруга Мишел го прегрнува, предизвика низа на позитивни реакции и неверојатни 300.000 твитови до пред некое време.

Самата слика во целост покрај посебната убавина, на некој начин го прикажува и ослеснувањето што тие го почуствуваа денеска, со завршувањето на исцрпувачката кампања и победата на Обама.

Со над 300.000 твитови оваа фотографија влезе во книгата на рекордите како најпосетувана и ретвирувана слика во историјата на Twitter.

Насолвот на фотографијата гласеше – „Уште четири години“.

Погледнете ги следниве статии

 ФОТО: Ајнштајн е виден како вози такси?!

 

 

 

 

 

 Галерија од Албино животни

 

 

 

 

 

 Фото: Практично решение за вашиот влажен чадор
 

 

 

loading...
Loading...