Лото девојката Марјана во полн сјај

Loading...

Марјана е една од нашите најубави и најдокажани модели и јавни лица.Таа е долго време на сцената. Победуваше по светов на избори за убавици. Повеќе пати беше во Америка во потесен избор на светско ниво… 
Беше водителка во Бекстејџ. А сега е главна идентификација на новото лото на Државната лотарија на Македонија. Ја гледаме два пати неделно, редовно и често носи среќа на играчите насекаде низ државава.
Имаме задоволство да ви ја претставиме следнава галерија која таа специјално ни ја даде на нас. Наскоро ќе имаме и интервју.
 

Поврзани текстови:
Македонски Убавици : Марјана Станојковска
Македонски убавици: Албина Црешловник
Македонски убавици: Ана Серафимова

loading...
Loading...