Новата тетоважа на Скарлет Јохансон наменета само за среќници

Loading...

Американската глумица со шведско потекло, Скарлет Јохансон, не пропушта прилика да ги покаже своите тетоважи. Па така, деновиве таа објави слика од нејзината последна тетоважа која по се се чини дека е наменета само за одредени (среќни) личности. 

 

Таа се почести со новата тетоважа за време на нејзиниот пресотој во Париз. Авторот е познатиот уметник Фузи Увтпик. Нејзините стари тетоважи се I heart NY на горниот лев дел од грбот, сонце на хоризонт на левата подлактица, како и два круга споени со буквата А на десниот зглоб.

 

Сепак, за сите овие тетоважи таа реши да не коментира многу и да го зачува нивното значење само за себе.

 

Поврзани статии:

Најскапата тетоважа на светот

 

 

 

Фото: Прекрасната актерка Scarlett Johanson 

 

 

 

 

 

 

Целото тело му е прекриено со тетоважи од Втората светска војна

 

loading...
Loading...