Фото: Елиза Душку – најубавата албанка во Холивуд

Loading...

Елиза Душку, е холивуска актерка со албански корени, позната по улогите во серијата Buffy the Vampire Slayer , како и во филмовите Bring It On, True Lies и Dollhouse. Оваа 32 годишна актерка, прогласена за почесен жител на Тирана е во врска со кошаркарот Рик Фокс. Погледнете ги 10 најжешки фотографии од Елиза. 

 

Поврзани статии:

Балкански убавици: Драгана Баниќ

 

 

 

 

 

 

Балкански убавици: Милица Иванишевиќ

 

 

 

Кејт Мос во романтичен едиторијал

 

loading...
Loading...