Фото: Неодоливите пингвин и делфин бебиња

Loading...

Вака би изгледала сликата кога бебе пингвин ќе ја има можноста да се запознае со бебето делфин.

Неверојатно неодоливата слика, е една од многуте кои кружат на некои од светските сајтови наменети за заштита на животните, како и низ етерот на социјалните мрежи.

Нема шанси да не ве разнежни оваа слика.

 

 

 

 

 

 

 

 

Погледнете ги следниве статии

 Галерија од Албино животни

 

 

 

 

 

 Галерија од двоглави животни

 

 

 

 

 

 Трогателни фотографии: Животните и нивниот ''најдобар'' пријател – човекот

loading...
Loading...