Фото: Влада Вуксанович ја бодреше својата љубов Наташа Беквалац за време на нејзиниот настап

Loading...

Настапувајќи во преполниот белградски клуб “Magacin”, Беквалац за кратко време успеа да ја воодушеви тамошната публика.

По кратката медиумска пауза, популарната новосадска пејачка истапи на бината блескајќи во задовливо преубав фустан, кој специјално само за нејзе го креираше нејзината сестра Кристина Беквалац.

За кратко време во преполниот клуб преубавата Наташа успеа да ја дигне ја публиката на нозе и едно завидно добро ниво на расположение со помош на нејзините хитови како “Pozitivna”, “Dobro moje”, “Ponovo”, “Nikotin”, и “Mala leđa”.

По 45 минутниот настап, правејќи кратка пауза и притоа појавувајќи се во нова креација, задоволството на публиката успеа да ја  достигне својата кулминација.

Дека е сакана и обожувана од страна на нејзинот избраник, говорат и фотографиите направени за време на најзиниот настап, меѓу кои во публиката можеше да биде забележан нејзиниот дечко, преубавиот Влада Вуксанович.

За време на целовкупниот настап на неговата девојка, Влада непрекинато изразувал подршка на својата љубена.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Погледнете ги следниве статии

 Нова песна и турнеја на Наташа Беквалац

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Гоца Тржан – Омилен утрински ритуал ми е сексот

 

 

 

 

 

 Милан Поповиќ има нова девојка која личи на Северина

loading...
Loading...