ФОТО: Накова и Зоки Фаци страсно се бакнуваа

Loading...

Старлетата Александра Накова беше забележана во еден од ноќните скопски клубови како страсно се бакнува со едно момче.
Особено е интересен фактот што оној кој ја “зграпчи“ Накова е познатиот новинар Зоки Фаци.
Фотографиите кои кружат на социјалните мрежи се доказ за една жешка ноќ. Покрај страстните бакнежи кои си ги разменија, Зоки во силна прегратка ја крена старлетата во раце.
Дали станува збор за врска на повидок или за некоја чашка алкохол повеќе, останува отворено прашање.
Преземено од Курир

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Погледнете ги следниве статии
 Александра Накова – црно бела галерија
 
 
 
 
 
 
 
 
 Нови фотографии од Александра Накова на Facebook
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Фото: Кои се другарките на Накова?

loading...
Loading...