Audi S3 со 1074 КС

Loading...

Audi жестокиот хеџбек по име S3 има над просечни перформанси со луксузни додатоци и фабричкиот модел носи 2.0 – литарски TFSI мотор со 261 КС.

Ќе се сложиме дека оваа сила со 351 Нм вртежен момент е доволнa на својот газда да му го напрaви возењето интересно но, секогаш има некој кој сака повеќе.

Еден од нив е Томи Шенберг, газдата на тјунинг куќата TS Racing, која го направи својот Audi S3 екстремен.

Под хаубата се наоѓа 2.0 – литарски TFSI, а него го замени 2.5 литарскиот петцилиндричен агрегат со фантастични 1074 КС и 1158 Нм вртежен момент.

Audi R8 GT Sport – шпиунски фотографии

Audi R8 со 1000 КС!

Audi Sport Quatro повторно во производство

loading...
Loading...