Тајанта е откриена: Maserati Quattroporte пристигнува во јануари

Loading...

Тајната за еден од најочекуваните модели е откриена. Maserati Quattroporte ќе пристигне наредната година и премиерата ќе ја има на саемот во Детроит, кој започнува на средината на јануари.

Се очекува Maserati Quattroporteда биде подолг и поширок од актуелниот модел a, можеме да очекуваме дека ќе биде полесен и помоќен.

Се очекува дека ќе има V8 мотор направен од страна на фабриката Ferrari. Ентериерот ја следи филозофијата „малку е повеќе“, а функционалноста е додатно ја нагласува квалитетната површина изработена од кожа и високо квалитетно дрво.

 

 

Aston Martin DB5 од 1964 продаден за 383,000 евра

Audi S3 со 1074 КС?

BMW M4 – шпиунски фотографии

loading...
Loading...