Од Volkswagen пристигна уште една специјална верзија Buba

Loading...

 

Станува збор за верзија наречена „Buba Remix“ која е лансиранa во Германија. А тоа што ја прави посебна се козметички додатоци.

Централниот дел од инстументалната табла, вратите и воланот се офарбани црно или рефлекс сребрена боја, а истата боја е применета и за декорација на екстериерот.

Силата на моторот ќе изнесува 104 и 158 КС, а цената на основниот модел ќе изнесува 20.250 евра.

Bugatti спрема Super Veyron со 1600 КС

Audi S3 со 1074 КС

10те најскапи автомобили продадени на аукција

loading...
Loading...