Фото на денот: Марјана Станојковска

Loading...

 

По наш избор, а по предлог на Марјана лично ви ја претставуваме фотографијата на денот.

Се разбира Марјана е прекрасна како и секогаш. Веруваме мислите исто како нас.

Поврзани вести:

Македонски Убавици : Марјана Станојковска

Лото девојката Маријана во полн сјај

 

loading...