Фасцинантна улична уметност

Loading...

Дека уличната уметност е една од најраспространетите уметности е веќе одамна познато.

Искажувањето на креативните мисли како и навистина извонредните графити, слики, портерти и пораки, е нешто кое каде и да би иделе би ја имале можноста да ги видите.

Понекогаш и уметност која е симбол или нешто по што некој град се одликува притоа истакнувајќи се меѓу другите со својот уметнички дух.

Во прилог ви ја овозможуваме галеријата од места низ целиот свет, во која би можеле да ги видите дел од најинвентивните изразувања собрани на едно место.

 

Погледнете ги следниве статии

 ФОТО: Ајнштајн е виден како вози такси?!

 

 

 

 

 

 Мудрости на градските ѕидови

 

 

 

 

 

 

 Фото: Уметнички портрети на холивудските ѕвезди
 

loading...
Loading...