Фото: Родено е џиновско бебе во Унгарија

Имено докторите кога ја породиле младата Унгарка останале вчудоневидени од тоа што го виделе.
Донесувајќи ја на свет својата ќерка Зелка Ердос, бебе кое било родено со тежина на петмесечно бебе, било сосема доволно да ги остави изненадени докторите во болницата во која се породила оваа Унгарка.
Мајката на ова бебе Тунда Ердос заради тежината на бебето морала да се породи со оперативен зафат, бидејќи останатите начини на кои би се породила биле сосема невозможни.
И покрај големината на бебето за време на својата бременост мајката немала никакви потешкотии.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Пронајдете не на следниве мрежи: