10 најлоши холивудски тетоважи

Loading...

 

Тетовирањето е еден од холивудските ритуали. Некои од познатите ѕвезду  тетовирањето го гледаат како начин за изразување, а други како уметност. Но, неможеме да кажеме дека сите тетоважи изгледаат убаво. Погледнете.

 

Креативни тетоважи

Фото: Патриотски тетоважи

Целото тело му е прекриено со тетоважи од Втората светска војна

loading...
Loading...