Руско секс школо

Loading...

Во Русија постои школо за секс, во кое дамите ќе можат да научат се околу оралниот секс но и многу повеќе. Психологот, сексологот и тренерот за секс, Катерина Љубимова го смислила концептот на школово уште пред две години, но почна да работи годинава. Идејата е жените да научат како полесно да му ја исполнат секоја желба и фантазија на мажот во креветот. 
„Кога почнав сфатив дека незнам ништо за сексот и дека сексологот е всушност само лекар за лечење на разни болести. Почнав да ги проучувам разните светски пракси. Направивме нешто необично, а жените од секогаш сонуваат за љубов. Верувам дека сексот – е пред се уметност“, вели секс-тренерот. На часовите, жените учат дека можат да бидат актери, режисери и учат како да ги реализираат своите фантазии. Девојките и жените вежбаат на гумени пениси пред огледало за да можат што подобро да „глумат во кревет“.
Секс-тренерите активно учествуваат во демонстрација и добро го пратат секој потег.

loading...