Розовиот тепих на Victoria`s secret

Деновиве сите медиуми се преплавени со импресиите околу долго очекуваната модна ревија на Victoria`s secret која очигледно е најспектакуларната ревија на светот. Сигурно сите го имавте задоволството да погледнете некои од фотографиите на супер моделите кои лебдеа на модната писта, облечени во привлечна, секси долна облека. Задоволството е подеднакво исто и во оваа галерија каде ви ги претставуваме истите тие модели, но пред да настапат на пистата.

Погледнете како изгледаа Андријана Лима, Алесандра Амбросио, Кендис Сванапул и останатите убавици на розовиот тепих на Victoria`s secret.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Погледнете ги и следниве статии:

Никој не може да одолее на Victoria Secret моделите

 

Андријана Лима блескаше на Victoria`s secret шоуто

 

До која крајност одат манекенките на „Victoria’s Secret“?

 

Пронајдете не на следниве мрежи: