Наташа Беквалац: Разводот ми е најголемиот неуспех во животот

Loading...

Добро познато е дека преубавата Наташа Беквалац во последниот изминат период поминува низ вистинска медиумска војна со нејзиниот поранешен сопруг Данило Икодинович.

Имено некогашниот ватерполист не пропушта прилика во која би имал шанса да ја навреди пејачката, но покрај навреди упатени кон неа, упатувајќи навреди и кон нејзините најблиски.

По тој повод, Наташа за списанието „Story“ ја даде изјавата дека изминатите неколку години биле вистински кошмар за неа, со што надополнува дека навистина и сметал и фактот за оние кои се осудувале да и судат за нејзините постапки.

Покрај останатото додаде дека нејзиниот развод го смета за нејзиниот најголем неуспех во животот.

’’И денес, за најголем неуспех во животот  го сметам мојот развод. Но, сепак имам прекрасно семејство, љубов и работа која ја сакам. Оние кои ја сакаат мојата музика ме прават и повеќе од доволно среќна’’, изјави Беквалац , додавајќи дека нејзината најголема желба и задача биле заштитата на нејзината керќа од лошиот животен период низ кои поминувале заедно.

Погледнете ги следниве статии

 Фото: Влада Вуксанович ја бодреше својата љубов Наташа Беквалац за време на нејзиниот настап

 

 

 

 Наташа и Влада-емоции кои не можат да се сокријат

 

 

 

 

 

 Фотографии од Цеца и Влада ја полудеа Беквалац

loading...
Loading...