Фото: Со брада или без брада. Кој е подобриот избор за холивудските актери?

Loading...

Некои од нив навистина многу постаро изгледаат кога брадата е составен дел од нивниот имиџ. Некои пак без неа изгледаат невино, помладо и попривлечно.

Според следната галерија оставаме ваша да биде одлуката, на кој актер поубаво му стои брадата  притоа правејќи го помажествен и на кој дефинитивно е нештото што веднаш треба да го тргне.

 

 

 

Погледнете ги следниве статии

 Фото: Холивудските ѕвезди и нивната неверојатна сличност со ликови од минатото

 

 

 

 

 Фото: Балканските ѕвезди и нивните двојници од Холивуд

 

 

 

 

 

 Фото: Холивудските актери го променија својот изглед – станаа жени

 

 

 

 

 

 
 

loading...
Loading...