Лејди Гага: Парфемот е моја замена за вистинското бањање

Loading...

Секогаш контраверзната Лејди Гага откри дека е страствен обожавател на својот парфем “Lady Gaga Fame”, до степен што тој е нејзината замена за вистинското бањање.

Со парфемот не треба да бидете штедливи. Затоа и се бањам во него. По тој ритуал се чувствувам заводливо и секси, доволно на начин да уловам некој згоден дечко на видик, изјавила Лејди Гага.

Во контекст на изјавеното ги издвои и нејзините пријателки кои и помагаат во припремите за време на настапите, притоа додавајќи дека некои од нив го масираат нејзиниот грб додека таа ужива во својата када, помагајќи и да се облече потоа.

Како надполнување на изјавата, Гага додаде дека ваквиот вид на третман и овозможуваат да го има прекрасното чувство како да е гејша.

 

Погледнете ги следниве статии

 Лејди Гага играше фудбал во Бразил

 

 

 

 

 

 

 Лејди Гага вети милион долари за жртвите од Сенди

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Лејди Гага вети милион долари за жртвите од Сенди

loading...
Loading...