Кејт Мос тврди дека никогаш не земала хероин

Loading...

Една од најпознатите манекенки Кејт Мос, за која што многу се говори кога се во прашање дрогите, тврди дека никогаш не земала, користела хероин.

Според неа, односно според нејзината автобиографска книга, се тврди дека таа никогаш и не била анорексична. Времето кое е опфатено е на почетокот на девеесетите.

Тогаш сите говореа дека нејзината анорексија е поврзана со користење на хероин…

Сега Кејт тоа јавно го негира. 

Според неа тогаш тоа не го негирала затоа што така ја советувал Џони Деп, нејзиниот тогашен дечко. Интересно. Можеби сетоа тоа било добро испланирана медиумска фама, за да се гради имиџ на икона..

Џони Деп и рекој на Кејт дека никогаш и за ништо нема потреба да се правда.

Дури и американскиот претседател Клинтон го има прокоментирано изгледот на Кејт… А таа мудро молчеше се досега..

Интересно.

loading...
Loading...