Близнаците на Scarlett Johansson, Ashton Kutcher и Gisele Bundchen

Loading...

Знаете ли што е заедничко за Scarlett Johansson, Ashton Kutcher и Gisele Bundchen? Сите имаат браќа или сестри близнаци. 

Иако не се работи за тоа дека тие ги кријат од јавноста, овие помалку познати холивудски близнаци се занимаваат со друг вид на работа или работат позади камерите, па немаме многу прилики да ги видиме на насловните страни. Се разбира, тука се нераздвојните сестри Olsen, кои секогаш се заедно. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Братот на Scarlett Johansson, Hunter, работи за претседателот Barack Obama.

 

Братот на Ashton Kutcher, Michael е роден со церебрална парализа, а денес работи за организацијата “Reaching for the stars”. Ashton за својот брат вели – “Никогаш не се откажа, ги оствари сите свои соништа, јас се гордеам со него.”

 

Тука е и Gisele, која заедно со својата сестра тргна на патот кон славата, но единствено таа успеа да се пробие. Денес, нејзината сестра Patricia и е менаџерка. 

 

Ви препорачуваме да ги погледнете и следните статии:

 

 

Sofía Vergara: Ми се допаѓа кога луѓето помислуваат дека сум му сестра на мојот син

 

Кортни Кардашијан ја засени својата сестра Ким – Фото

 

Сестрата на Клуни за неговото детство и неговиот живот

 

loading...
Loading...