Фото: Сораја е незадоволна од својот изглед

Старлетата смета дека неможе да изгледа сјајно доколку нејзиното секојдневие е поминато без доволен број на поминати часови во спиење.

’’Така и ми треба кога спијам само три часа дневно’’, напиша оваа бомбастична старлета под споделената и поставена фотографија на социјалните мрежи, на која и се приметуваат последиците од неспиењето.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Погледнете ги следниве статии

 Лет Белград – Париз доцнеше поради Сораја

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Сораја и Нивес Целзиус се борат за примат?!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Уметнички фотки на Сораја

 

Пронајдете не на следниве мрежи: