Пол Макартни и неговиот хелихоптер за влакно ја избегнаа смртта

Loading...

Пол Макартни и неговата сопруга Ненси Шевал летајќи со својот приватен хеликоптер “Er Harodsa”, за влакно ја избегнаа нивната смрт.

Пилотот губејќи ја контролата на летот, поради лошите временски услови и слабата видливост, по неколку тешки обиди успеал безбедно да го спушти хеликоптерот, притоа принуден да слета на една од ливадте во Есекс.

Мршутата на Макартни и неговата сопруга била кон нивниот дом, а јавноста за овој инцидент дозна откако е откриено дека се води званична истрага за ова случување, кое се случило пред неколку месеци.

 

Погледнете ги следниве статии

 Сестрите Кардашијан причина за стампедо од луѓе во Лондон

 

 

 

 

 Кристина Агилера ја заведуваше својата помлада колешка

 

 

 

 

 

 

 Кејти Холмс во новиот живот без тронка шминка

loading...
Loading...