Задник кој заслужува висок статус

Loading...

Иако можеби не е славна ѕвезда, таа по своите облини им конкурира на Ким Кардашијан и Коко.

 

Младата кубанка Кети Фереиро може да се искачи во нивниот ранг, секако според своите облини но и со фактот што обожава да објавува голи фотографии од нејзиното заносно тело. 

Но за разлика од овие две дами, Кети малку претерала со голотијата, па така нејзиниот Twitter профил беше избришан поради вознемирување на јавноста. Сепак нејзиниот Facebook профил е сеуште активен, а активна ќе остане и за нас…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прочитајте ги и следниве статии:

 

Софија Милошевиќ-српската убавица која го освојува светот

 

Вежбање во стилот на Ким Кардашијан!

 

15 000 долари за ваков задник

 

loading...
Loading...