Twilight лудило во Лос Анџелес

Loading...

Овој понеделник во Лос Анџелес ќе биде одржана премиерата на последниот дел од сагата Twilight која одбележа една цела генерација.

 

Од таа причина пред Nokia Theatre деновиве масовно се собираа нивни фанови кои беа претходно организирани преку интернет.

 

Досегашниот број е веќе голем на нивните фанови. Имено досега се собрани околу 10 000 фанови кои ќе имаат можност да гледаат дел од проекциите на Twilight: Breaking Dawn 2 и ќе имаат можност да ги видат ѕвездите на популарната сага.

 

Опсесијата е очигледно голема а тоа имате можност да го погледнете и од фотографиите кои ви ги претставуваме:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прочитајте ги следниве статии:

Twilight со уште едно продолжение

 

Kristen Stewart – изненадува со новиот филм

 

Вампирите повторно заедно

 

 

loading...
Loading...