65 сочни бакнежи со Бар Рафаели

Loading...

Рекламата која ќе се емитува на Суперкупот во американскиот фудбал ја смисли компанијата за интернет регистрација „Go Daddy“, а во неа е претставен совршениот спој на сексипил и интелегенција.
Да ја бакнеш Бар Рафаели е сон на многумина, а тоа му успеа дури 65 пати на 34-годишниот актер Џеси Хајмен. Тој во рекламата игра компјутерџија, а досега никогаш не се појавил во реклама ниту пак се бакнувал со супермоделот.
-Му кажав на Џеси дека одлично се бакнува – изјави Рафаели.
За 30 секундната реклама на американскиот Суперкуп компаниите плаќаат и до 4 милиони долари.
Погледнето го целото нецензурирано видео.
 
 Рекламата која ќе се емитува на Суперкупот во американскиот фудбал ја смисли компанијата за интернет регистрација „Go Daddy“, а в

loading...