Македонски убавици: Стефанија Васкова

Еве уште една галерија на македонска убавица, прекрасната Стефанија Васкова. Нашиот тим сметаше дека Стеф треба да ви ја претставиме со сите нејзини квалитети, кои можат да се видат на фотографиите.

Таа има природна убавина, нималку нападна. Дискретноста и е предност. Но ако само за момент се загледате, ќе останете воодушевени и ќе посаката повторно да ја погледнете целата галерија.

 

Поврзани вести:

Македонски убавици: Ана Серафимова

Македонски убавици: Јелица Илиевска

Македонски убавици: Марија Андоновска

Пронајдете не на следниве мрежи: