Тешки падови со мотори

Loading...

Мотор не е за секого и луѓето треба да бидат свесни за тоа. Професионалните возачи на мотори имаат доживеано тешки падови и несреќи. А како е со аматерите?

Денес ви претставуваме тешки падови на професионални возачи и ве советуваме памет во глава кога ќе седнете на мотор.

8 најголеми грешки при користење на Фотошоп

 

 

Audi Sport Quatro повторно во производство

 

 

Chevrolet Sparк со 7.000 кубика?

 

loading...
Loading...