Северина и нејзиниот син Александар

Loading...

И покрај зафатеноста и посветеноста на нејзиниот најнов албум и работата во студиото, сепак оваа познатата хрватска пејачка издвои дел од своето време учествувајќи во кампањата за потребите и снимањето на детскиот мултибренд Children Salonn и отварање на истата продавница во Загреб.

Изненадувањето на ова снимање е појавата на Северина со нејзиниот 9-ет месечен син Александар, кој уживаше во игрите со малите манекенчиња од една од многуте хрватски модни агенции за деца, Fashion team.

Хармонијата и позитивната енергија прикажани на следната галерија се доволни да го покажат уживањето и на Северина, како и на нејзиното синче.

 

Погледнете ги следниве статии

 “Срцето ми застанува кога ќе се сетам на Северина” – вели Аднан

 

 

 

 

 Северина го изневерувала Милан со дечкото на Ана Бебич!

 

 

 

 

 

 Северина во златно трико ја воодушеви публиката

 

loading...
Loading...