Јоце Панов сними видео запис за песната Љубовна религија

Loading...

Поп пејачот Јоце Панов сними видео запис за песната Љубовна религија на најубавите локации кои природата и ги подарила на Македонија. Видео записот се снимаше седум дена под режисерската палка на Дарио Јанковиќ а промоцијата ќе ја доживее во Струмица, на начин кој е веќе заштитен знак за пејачот.

– „Некои медиуми објавија дека сум разочаран од Македонија, но јас лично не се сеќавам дека некој викенд сум седел дома, настапи имам редовно и сум презадоволен од македонската публика која на настапите ги пее моите песни заедно со мене. Мојата публика ме прави најсреќен, колку и денот да ми е лош, јас на сцена излегувам насмеан и среќен, живеам за нив!“ вели Јоце Панов.
Менаџерскиот тим веќе ја подготвува и новата веб страница која ќе се разликува од другите по тоа што во неа ќе биде инсталиран Прес Центар кој редовно ќе се ажурира а фановите ќе можат на едно место да пронајдат се што ги интересира, но за тоа потоа.
Додека го чекаме новото видео, погледнете го последниот видео запис на Јоце Панов за песната Око мое зелено.

 

loading...
Loading...