Фотографии направени во вистинскиот момент – Уметничко лизгање во Москва

Loading...

Еден од оние спортови кои со сигурност може да кажеме дека покрај својата невообичаеност, плени и со својата грациозност како и секогаш нови изненадувања.

За некои да, за некои не, но сепак една од поопасните и потешки спортски дисциплини, спорт за кој не секој би се одлучил да биде дел од него. Сепак поубаво изгледа кога го гледате нели?

Но, она нешто што би го погледнале од една поинаква перспектива се фотографите направени во вистинскиот момент. Некои помалку хумористични, некои едноставно фасцинантни.

Во прилог погледнете ја следната галерија притоа уживајќи или едноставно смеејќи се на моментите направени во вистинскиот миг.

 

Погледнете ги следниве галерии

 Прекрасни пејзажи кои ќе ве остават без зборови

 

 

 

 

 

 Фото: Некогаш и денес

 

 

 

 

 Фасцинантна улична уметност

loading...
Loading...